Looking For Anything Specific?

Konya'da Yangın Son Dakika / SON DAKİKA HABERİ: Konya'da hurda fabrikasında yangın | NTV : Konya'da iki plastik atık toplama deposunda çıkan yangın söndürüldü.

Konya'da Yangın Son Dakika / SON DAKİKA HABERİ: Konya'da hurda fabrikasında yangın | NTV : Konya'da iki plastik atık toplama deposunda çıkan yangın söndürüldü.. Son dakika haberine göre, türkiye'nin günlük koronavirüs tablosu belli oldu. 27.10.2019 07:19 | son güncelleme: Konya'da bir lise ve bitişiğindeki kız öğrenci yurdunun çatısında çıkan yangın, maddi hasara neden oldu. Fabrikanın ön kısmında başlayan yangın kısa sürede diğer bölümlere de sıçradı. Konyada yangın ile ilgili 20 haberin 1/1 sayfası gösterilmektedir.

Yangın bölgesinde keçi otlatan besici ömer akın, gazetecilere. 09:11 ramazan bayramı'nda hava sıcaklıkları artacak |. Haberler yaşam haberleri son dakika. Haberler gündem haberleri son dakika. Yangın kısmen de olsa kontrol altına alındı.

Konya'da Ormanlık Alanda Yangın - Son Dakika
Konya'da Ormanlık Alanda Yangın - Son Dakika from foto.sondakika.com
Konya'da müstakil ev çıkan yangın sonrası kullanılamaz hale geldi. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Konya'da 3 katlı binanın çatısında çıkan yangın söndürüldü. Yurdun bitişindeki imam hatip lisesine sıçrayan yangın 2 saat sonunda kontrol altına alınabildi. Konya'da matbaacılar sitesi'nde bulunan bir fabrikada yangın çıktı. Konya'da 3 katlı binada çıkan yangında dumandan etkilenen 9 kişi, hastaneye kaldırıldı. Konya'da matbaacılar sitesi'nde bulunan bir fabrikada yangın çıktı. Konyada yangın son dakika haberleri ve konyada yangın video ve resimleri.

Konya'da müstakil ev çıkan yangın sonrası kullanılamaz hale geldi.

.haber #gündem #sondakika #konya #news #haberler #sıcakgelişme konya da yangın mobilya dekorasyon fabrikası yandı konya da yangın son dakika sıcak gelişme konya yangın konya paletler. .haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Konya'da 3 katlı binada çıkan yangında dumandan etkilenen 9 kişi, hastaneye kaldırıldı. Konya'da kuraklık may barajı'nda balık ölümlerine neden oldu. Havadan ve karadan yapılan yoğun müdahaleyle yangın kısmen kontrol altına alındı. Yangın kısmen de olsa kontrol altına alındı. Konya'da matbaacılar sitesi'nde bulunan bir fabrikada yangın çıktı. Konya'da bir lise ve bitişiğindeki kız öğrenci yurdunun çatısında çıkan yangın, maddi hasara neden oldu. 00:53 konya'dan kudüs'e destek gösterisi |. Yangın, merkez karatay ilçesi aziziye mahallesi şehri ayin sokak üzerinde bulunan 3 katlı bir apartmanın çatı. Yurdun bitişindeki imam hatip lisesine sıçrayan yangın 2 saat sonunda kontrol altına alınabildi. Yangın nedeniyle göğe yükselen dumanlar çok uzaktan görülebiliyor. Haberler yaşam haberleri son dakika.

.müdürlüğünden de söndürme ekipleri, toma'lar ve orman genel müdürlüğünden gönderilen yangın söndürme helikopteri de katıldı. Konya'da apartman dairesi alev alev yandı. Yangın kısa süre içerisinde çevrede bulunan iş yerlerine sıçradı. Konya'da 3 katlı binanın çatısında çıkan yangın söndürüldü. .haber #gündem #sondakika #konya #news #haberler #sıcakgelişme konya da yangın mobilya dekorasyon fabrikası yandı konya da yangın son dakika sıcak gelişme konya yangın konya paletler.

Konya'da apartmanda yangın büyümeden söndürüldü - Son Dakika
Konya'da apartmanda yangın büyümeden söndürüldü - Son Dakika from foto.sondakika.com
Son dakika konya yangın haberlerini buradan takip edebilirsiniz. 09:11 ramazan bayramı'nda hava sıcaklıkları artacak |. Konya'da kullanılmayan evde yangın kısa süreli paniğe neden oldu. Haberler gündem haberleri son dakika. Yurdun bitişindeki imam hatip lisesine sıçrayan yangın 2 saat sonunda kontrol altına alınabildi. Konya'da bir sanayi sitesindeki mobilya dekorasyon fabrikasında yangın çıktı. Havadan ve karadan yapılan yoğun müdahaleyle yangın kısmen kontrol altına alındı. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü.

Haberler gündem haberleri son dakika:

Konya'da bir lise ve bitişiğindeki kız öğrenci yurdunun çatısında çıkan yangın, maddi hasara neden oldu. Konya'da matbaacılar sitesi'nde bulunan bir fabrikada yangın çıktı. Yangın, merkez karatay ilçesi aziziye mahallesi şehri ayin sokak üzerinde bulunan 3 katlı bir apartmanın çatı. Konya'da bir cemaate ait yurdun çatısında yangın çıktı. Konya 'nın merkez meram i̇lçesi dutlu caddesi üzerinde bulunan mesire alanın arkasındaki ormanlık alanda yangın çıktı. Konya'da matbaacılar sitesi'nde bulunan bir fabrikada yangın çıktı. Zaman zaman alevlerin yükseldiği yangın sırasında itfaiye ekipleri, üst düzey tedbir aldı. Havadan ve karadan yapılan yoğun müdahaleyle yangın kısmen kontrol altına alındı. Konya'da kuraklık may barajı'nda balık ölümlerine neden oldu. 24.06.2021 24 haz 16:45 son dakika: Edinilen bilgilere göre nişantaşı mahallesi yahya çavuş caadesi üzerinde bulunan bir apartmanın çatı katında. Yurdun bitişindeki imam hatip lisesine sıçrayan yangın 2 saat sonunda kontrol altına alınabildi. Konya büyükşehir'den bozkır'a yeni otogar ve itfaiye binası.

Merkez selçuklu ilçesi akıncılar mahallesi'ndeki mahmut sami ramazanoğlu anadolu i̇mam hatip lisesi bitişiğindeki kız yurdunun çatısında henüz belirlenemeyen. Konya 'nın merkez meram i̇lçesi dutlu caddesi üzerinde bulunan mesire alanın arkasındaki ormanlık alanda yangın çıktı. Haberler gündem haberleri son dakika. Konya'da bir sanayi sitesindeki mobilya dekorasyon fabrikasında yangın çıktı. Yurdun bitişindeki imam hatip lisesine sıçrayan yangın 2 saat sonunda kontrol altına alınabildi.

Son dakika... Konya'da büyük yangın - Son Dakika Haberler
Son dakika... Konya'da büyük yangın - Son Dakika Haberler from i4.hurimg.com
Havadan ve karadan yapılan yoğun müdahaleyle yangın kısmen kontrol altına alındı. Yangın bölgesinde keçi otlatan besici ömer akın, gazetecilere. Haberler gündem haberleri son dakika: Konya'da kullanılmayan evde yangın kısa süreli paniğe neden oldu. Konya büyükşehir'den bozkır'a yeni otogar ve itfaiye binası. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. .haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. 00:02 uefa avrupa ligi son 16 turu'nda gecenin sonuçları.

Konya 'nın merkez meram i̇lçesi dutlu caddesi üzerinde bulunan mesire alanın arkasındaki ormanlık alanda yangın çıktı.

Son dakika haberine göre, konya'nın beyşehir ilçesinde çıkan orman yangınını söndürmek için çalışmalar sürüyor. 24.06.2021 24 haz 16:45 son dakika: .haber #gündem #sondakika #konya #news #haberler #sıcakgelişme konya da yangın mobilya dekorasyon fabrikası yandı konya da yangın son dakika sıcak gelişme konya yangın konya paletler. Konya'da bir cemaate ait yurdun çatısında yangın çıktı. Konya'da iki plastik atık toplama deposunda çıkan yangın söndürüldü. Yangın kısmen de olsa kontrol altına alındı. Konya'da kuraklık may barajı'nda balık ölümlerine neden oldu. Merkez selçuklu ilçesi akıncılar mahallesi'ndeki mahmut sami ramazanoğlu anadolu i̇mam hatip lisesi bitişiğindeki kız yurdunun çatısında henüz belirlenemeyen. Konya'da 3 katlı binada çıkan yangında dumandan etkilenen 9 kişi, hastaneye kaldırıldı. Konya'da yufka yapana kadınlar yangına sebep oldu. Konya'da bir lise ve bitişiğindeki kız öğrenci yurdunun çatısında çıkan yangın, maddi hasara neden oldu. Konya büyükşehir'den bozkır'a yeni otogar ve itfaiye binası. Edinilen bilgilere göre nişantaşı mahallesi yahya çavuş caadesi üzerinde bulunan bir apartmanın çatı katında.

Son dakika konya yangın haberlerini buradan takip edebilirsiniz yangın son dakika. 00:02 uefa avrupa ligi son 16 turu'nda gecenin sonuçları.

Posting Komentar

0 Komentar